2011. augusztus 30., kedd

Új INTEL Dual-Core 2x3,0GHz, 4GB RAM, 500GB HDD - Jelenlegi ára: 1 Ft

Új 2 magos INTEL Dual-Core 2x3, 0GHz, 4GB DDR3 RAM, 500GB merevlemez , DVD-író, 500W-os tápegység + azonnali csere garancia
Gyors, stabil működés, könnyen bővíthető konfiguráció. Oldallapok eltávolítása nem jár garanciavesztéssel. Bármiféle meghibásodás esetén azonnali csere garanciát biztosítunk 1 éven át!
Számla: Igen
Garancia: Igen
Adatok:
Ház: Minőségi Asus TA ház 500W-os tápegységgel (2 év garancia)
Alaplap: ASUS P5G41T-M LX (3 év garancia)
Műszaki adatok
Támogatja az Intel LGA-775 foglalatba helyezhető processzorokat: Intel Celeron, Celeron Dual-Core, Pentium Dual-Core, Core 2 Duo, Core 2 Extreme, Core 2 Quad
ASUS EPU Engine: Egy olyan rendszer energiatakarékossági eljárás, amely kihat az egész számítógépre. Az úgynevezett EPU Engine, folyamatosan felülvizsgálja működés közben a komponenseket (CPU, VGA kártya, memória, chipset, merevlemez és CPU/rendszerhűtők) és automatikusan csökkenti adott hardver feszültségét, hozzáférését, ha éppen holt idő van, vagy használaton kívűl. Ezáltal jelentős energiákat takarít meg.
Dual Channel: Dupla sávszélesség érhető el a memóriabuszon.
EZ-Flash 2: Egyszerűen frissíthetjük a Bios-t egy USB pendrive segítségével!
ASUS CrashFree Bios: CD lemez segítségével visszaállítható az eredeti Bios, ha más megoldás, pl. boot lemez , vagy egyéb eszköz nem áll rendelkezésre.
MyLogo: Személyre szabható bootolási logót adhatunk meg. Tetszőleges kép jeleníthető meg a szabvány megjelenő Logo helyett.
ASUS Q-Fan: Az eljárás monitorozza a processzor hűtőventillátorát, és az aktuális sebességhez igazítja a csapágy forgását, hogy minden esetben a lehető legcsendesebb működést biztosítsa.
Turbo Key: Beállíthatjuk egyszerűen, hogy a számítógép bekapcsoló gombja, legyen egyben Turbo gomb is, amely maximum sebességgel futtatja az adott hardver elemekt.
HD (High Definition) Audio: Az alaplapon csúcsminőségű 8 csatornás hangvezérlő kapott helyet. Frekvenciatartománya: 192KHz/24-bit
GigaBit LAN: Nagy sebességű hálózati kártya! 10/100/1000 Mb/s
CPU: Intel E5700 Dual Core 3000/800 Mhz LGA775 2Mb Box /2 magos processzor/ (3 év garancia)
Memória: Kingmax 4GB DDR3 1333MHz (10 év garancia)
Merevlemez: Samsung 500GB SATA-300 7200RPM (3 év garancia)
Optikai meghajtó: LG GH22NS70 DVD-writer drive Black SATA (1 év garancia)
Videokártya: Integrált, de PCI-E videókártyával bővíthető (Vásárlás esetén beszerzési áron választható mellé videókártya. )
 
- Ingyenes összeállítás és telepítés (Windows 7 operációs rendszer 10 napos próbaverzió)
- Meghibásodás esetén azonnali csere garancia!
- Bármilyen kiegészítő akciósan vásárolható! /Videókártya, monitor, egér, billentyűzet, STB/
 
Megfelelő ajánlat esetén idő előtt akár le is zárom az aukciót!
FIGYELEM!!! Licitet nem törlök, mindenki ennek tudatában licitáljon.
 
 
 
 
Vásárlást követően 3-4 munkanap után szállítjuk a terméket, ennyi időre van szükség a gép összeszerelésre illetve telepítésére. A raktár készlet folyamatosan változik így előfordulhat olyan, hogy az adott konfigurációban található hardverből nincs és már nem is lehet beszerezni, ilyenkor egy megegyező tudású hardverrel pótoljuk. Ilyen esetre minimális az esély.
Mindenkinek szívesen válaszolok.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-17 10:55
. Új INTEL Dual-Core 2x3,0GHz, 4GB RAM, 500GB HDD - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos