2011. július 26., kedd

iPod Touch 8GB 3. generáció - Jelenlegi ára: 9 900 Ft

1 hónapos iPod Touch iOS 4-gyel, minden tartozékával. A készülék nem volt használva, csupán a fiókban állt és kibontottam a fényképezés miatt. Az ehhez hasonló iPodok általában karcos állapotban kerülnek fel az oldalra, viszont az én termékem - ahogy a képen is látható - abszolút karcmentes.
Következő szintű szórakozás
Egy nagyszerű iPod
Nézd, halld és érintd meg ami szórakoztat egy igazán nagyszerű iPodon! Az iPod touch segítségével megtapasztalhatsz mindent, amit szeretni lehet egy iPodban - és még többet. Nézz filmeket és sorozatokat a nagyszerű 3, 5 hüvelykes kijelzőn. Használd a forradalmi Muli-Touch vezérlést hogy lapozz az albumaid között Cover Flow nézetben.
Egy nagyszerű zsebszámítógép
Böngészd a webet, küldj e-maileket, akárhol is vagy! A legtöbb dolog, amit megtehetsz az interneten egy számítógéppel, megtehető az iPod touchon is. A beépített Wi-Fi gondoskodik róla, hogy megnézhesd a kedvenc blogodat, írj egy e-mailt fotóval csatolva, vagy megtudd, hogyan juthatsz el abba az új étterembe. Ha úgy vesszük, az iPod touch egy számítógép a zsebedben. Hát nem ügyes?
Egy nagyszerű hordozható játékkonzol
Játssz a barátaiddal a szoba vagy a világ másik feléről! Az iPod touchra készült játékok kihasználják a készülék beépített technológiáit, mint a gyorsulásmérő, a Multi-Touch vagy a Bluetooth vezeték nélküli technológia. Az eredmény egy igazán magával ragadó játékélmény - akár egyedül, vagy többjátékos módban játszol. Az App Store pedig több ezer játékot kínál letöltésre és játékra készen, így a szórakozás sosem ér véget.
Specifikációk az Apple weboldalán. Az iPodhoz tükröződésgátló képernyővédő-fóliát és szilikon hátlapot adok ajándékba.
Kérlek tekintsd meg a többi termékemet is! Köszönöm!
Bármilyen kérdésre és ajánlatra szívesen válaszolok!


Jelenlegi ára: 9 900 Ft

Az aukció vége: 2011-07-27 20:30
. iPod Touch 8GB 3. generáció - Jelenlegi ára: 9 900 Ft

Fontos